Joomla RuleZ

[SOLVED]Module not working

  • riseryn
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
6 years 6 months ago - 6 years 6 months ago #7045 by riseryn
[SOLVED]Module not working was created by riseryn
Hello
im using the last free edition on joomla 3.2, on a test wampserver.

The module is published and assigned on all pages.
When i load my site i only see the title of the module, but nothing else.
I have uninstalled and installed again with no change.

what is wrong with my installation ?
Last edit: 6 years 6 months ago by riseryn.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

image
Host & stream your video library
image

  • admin
  • admin's Avatar
  • Online
  • Administrator
  • Administrator
  • Coding is good
More
6 years 6 months ago #7047 by admin
Replied by admin on topic Module not working
Hello,

Could your provide a link ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • riseryn
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
6 years 6 months ago #7048 by riseryn
Replied by riseryn on topic Module not working
Sorry,
I cant provide a link, the site is develloped on a test server which is not reachable from Internet.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • admin
  • admin's Avatar
  • Online
  • Administrator
  • Administrator
  • Coding is good
More
6 years 6 months ago #7049 by admin
Replied by admin on topic Module not working
Could you provide the html code of your webpage, by email if you want. webmaster_at_joomlarulez.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • riseryn
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
6 years 6 months ago #7050 by riseryn
Replied by riseryn on topic Module not working
Ok, I'll do that

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • riseryn
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
6 years 6 months ago #7052 by riseryn
Replied by riseryn on topic Module not working
Thanks for your help.
I have disenabled the allvideo plugin and now it works fine :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.266 seconds